Koop een stacaravan

Wilt u een stacaravan kopen? Voordat u er 1 aankoopt, vraag uzelf dan af waarom een stacaravan kopen? Anders zou u onnodig tijd en geld verspillen aan dingen die kunnen worden vermeden. Om u te helpen aan de slag te gaan, zullen we u de belangrijkste dingen voorleggen die u moet weten voor bijna elke aankoop van een stacaravan die u maar kunt bedenken. Dit omvat de aankoop van stacaravans voor persoonlijk gebruik, aankoop voor beleggingsdoeleinden en meer. Laten we beginnen.

Koop een stacaravan voor persoonlijk gebruik

Ten eerste willen we een stacaravan kopen voor persoonlijk gebruik. We zullen het van naderbij bekijken om te zien of u de stacaravan kunt kopen met grond of kopen op een campingplaats. Een gemeenschappelijke overweging voor elk van deze scenario's is financiering. Omdat stacaravans anders zijn dan traditionele huizen, kan het moeilijk zijn om een ​​lening te krijgen. Zorg ervoor dat je je opties zorgvuldig doorneemt.

Koop meerdere stacaravans als een investering

Voor degenen die stacaravans willen kopen en willen verhuren als een investering, is dit een geweldige kans. Begin uw onderzoek naar de wettelijke vereisten om dit te exploiteren. Kijk of anderen dit al doen en neem contact op met hen.

Ga vervolgens naar uw afdeling voor kleine bedrijven voor uw kleine bedrijf en uw lokale prefab thuisafdeling. U moet in staat zijn om u te informeren over de licenties, vergunningen en standaarden die vereist zijn.

Stacaravans zijn ontworpen en gebouwd om in één of twee delen van de weg te vervoeren. Na de montage moet u het gebouw in een sectie rond de bouwplaats kunnen verplaatsen. Bovendien moet de structuur voor het wegvervoer worden onderverdeeld in maximaal twee secties. Stacaravans die niet groter zijn dan 20 x 6,8 m met een maximale binnenhoogte van 3,05 m kunnen wettelijk worden gedefinieerd als "stacaravans".

Een ander voordeel van het kopen van een stacaravan is dat het de neiging heeft om minder kosten met zich mee te brengen voor onroerend goed dan veel andere huisvestingsopties. Ter verduidelijking: als u de eigenaar bent van het land waar de stacaravan is geïnstalleerd, is de kans groot dat u minder belasting betaalt. 

Al 8 jaar een begrip in Nederland en Duitsland! Ervaar onze service en voordelige stacaravan prijzen!