Stacaravan kopen

In tegenstelling tot een caravan heeft de stacaravan geen eigen aandrijving. Bij het kopen van een stacaravan ka deze dus alleen getransporteerd worden met een vrachtwagen. Een stacaravan is dan ook alleen bedoeld voor plaatsing op een camping als vakantiehuis. Bij het kopen van een stacaravan zijn verschillende factoren relevant.

Model, constructie, formaat en materiaal

Afhankelijk van de fabrikant is maatwerk mogelijk. Vloeren, daken, ramen, interieur, deuren en muren kunnen worden gemaakt van verschillende textiel- en isolatiematerialen. Een stacaravan kan maximaal vier meter breed en bijna 13 meter lang zijn. Aluminium of kunststof worden vaak gebruikt bij de productie van verplaatsbare stacravans.

Een nieuwe of een gebruikte stacaravan kopen

Het voordeel van een nieuwe stacaravan is dat u uw wensen hier vanaf het begin kan meenemen. Aan de hand van uw budget kunt u bepalen of u een nieuwe of gebruikte stacaravan wilt kopen. In de enorme markt zijn er veel stacaravans te koop. Bij stacaravan Nordhorn kunt u kiezen tussen een nieuwe stacaravan of een gebruikte stacaravan kopen.

Al 8 jaar een begrip in Nederland en Duitsland! Ervaar onze service en voordelige stacaravan prijzen!