Voordelen van een stacaravan

Waarom een ​​stacaravan kopen als er andere woningopties op de markt zijn? Vandaag brengen we je de vijf belangrijkste redenen waarom mensen een stacaravan kiezen. Na het lezen van deze redenen, zou het geen verrassing moeten zijn dat het wonen in een stacaravan steeds belangrijker wordt als een geweldige manier om te leven.

Lagere kosten

Bij investeringen in grote appartementsgebouwen of eengezinswoningen zijn de kosten per eenheid hoog. Maar met de stacaravan kan iemand meer eenheden kopen voor minder geld.

Aangezien een stacaravan goedkoper is om te bouwen dan een normale woning, kunt u een lagere aanbetaling en lagere maandelijkse hypotheeklasten verwachten. Dit is een groot voordeel voor starters en jonge gezinnen. Met moderne technologieën en huisvestingswetten zijn stacaravans net zo structureel veilig, zo niet meer, dan gewone huizen.

Ecologisch

  • Het frame is gemaakt van hout of aluminium
  • Goede isolatie
  • Luchtdichtheid en koudebruggen worden in de fabriek afgehandeld (VMC-apparatuur, elektrische netwerken en water worden doorgelekt in gebieden die isolatie en afdichting bieden).
  • De gebruikte materialen worden als ecologisch beschouwd (het hout absorbeert CO2, vermindert de energie door zijn thermische eigenschappen en verbruikt weinig grijze energie voor conversie in vergelijking met andere bouwmaterialen).

Kwaliteit

Dankzij de realisatie van een fabriek beperkt de bouw van een geprefabriceerd huis de coördinatieproblemen van de verschillende bouwplaatsbeheerders, wat vaak tot de tekortkomingen leidt. Maar ook de constructie is in de test van slecht weer, wat vaak kwaliteitsproblemen veroorzaakt op funderingen, isolatie of gips (koude, water, enz.).

Er zijn immers minder onderaannemers tijdens de constructiefase, waardoor de risico's op de bouwplaats tot een minimum worden beperkt.

Snelheid

Met het geprefabriceerde stacaravan kan de bouwtijd kort zijn. De levering, installatie en voltooiing van de elementen duurt slechts een paar dagen na het storten van de funderingen. Over het algemeen duurt het ongeveer drie maanden voordat de caravan is gebouwd en anderhalve maand voor assemblage en voltooiing ter plaatse. Bovendien is het minder waarschijnlijk dat de goede werking van een geprefabriceerde woningbouw wordt verstoord door slecht weer.

Ontwerp

Een ander voordeel van een stacaravan is de diverse ontwerp mogelijkheden en kansen die aansluiten bij uw wensen. Ze kunnen worden omgezet in mooie en moderne caravans waar u met plezier in wilt wonen.

Al 8 jaar een begrip in Nederland en Duitsland! Ervaar onze service en voordelige stacaravan prijzen!